Rijschool Voordelig - Uitgeroepen tot het beste bedrijf in de regio!

Rijbewijs

Wil je snel je rijbewijs halen? Dat kan bij Rijschool Voordelig. Wij bieden een spoedcursus aan waardoor je snel je rijbewijs kunt halen.
Voordat we afspreken hoeveel lessen je nodig hebt, nemen we eerst een 90 minuten durende intake test af. In deze 90 minuten krijgt de instructeur een goed beeld van je kunnen. Aan de hand hiervan wordt een lessenpakket samengesteld om zo snel mogelijk je rijbewijs te halen. Het kan dus voorkomen dat de een 25 lessen nodig heeft en de ander 35 lessen.
Rijschool voordelig rijbewijs

Rijbewijs B

Rijbewijs B halen wil je natuurlijk zo snel mogelijk en op een goedkope manier. Bij Rijschool Voordelig is dit mogelijk. Wij bieden diverse mogelijkheden om je rijbewijs B snel te halen.
Je kunt je rijbewijs halen volgens het RIS systeem. Oftewel Rijbewijs In Stappen. Om je rijbewijs te halen bestaat de rijopleiding uit 4 stappen. Het slagingspercentage ligt ook beduidend hoger als je het rijbewijs wilt halen via het RIS systeem. Wil jij je rijbewijs halen volgens het RIS systeem, dan kun je hier informatie aanvragen of download de brochure.
Bij Rijschool Voordelig kun je ook terecht wanneer je snel je rijbewijs wilt halen.

Wat zit er in het spoedpakket?

  • Theorielessen online
  • Theorie examen
  • TT-Toets (tussentijdse toets) CBR met examengarantie
  • Praktijkexamen
Wil je meer informatie over de rijopleidingen die wij aanbieden? Vul dan het contactformulier in.

Motorrijbewijs

Je motorrijbewijs halen kan ook bij Rijschool Voordelig. Wij hebben een eigen oefenterrein waar je eerst rustig “kennis” kunt maken met de motor.
Het rijden op een motor is heel wat anders dan rijden in een auto. Motor rijden is nog altijd razend populair bij jong en oud. Omdat niet alle regels gelijk zijn voor de auto en motor is het verplicht om speciaal voor je motorrijbewijs een theorie examen te doen. Er zijn een aantal belangrijke verschillen zoals, plaats op de weg, gebruik van de remmen en nog veel meer.
Voordat je het examen algemene verkeersdeelname (AVD) aflegt, moet je in het bezit zijn van het theoriecertificaat van de categorie A (motor).
Omdat je kwetsbaarder bent op een motor is de wetgeving hierin wat strenger. Om je motorrijbewijs te halen moet je 3 examens doen.

Theorie examen

  • AVB – Algemene Voertuigbeheersing examen
  • AVD – Algemene Verkeersdeelname examen
Heb je nog vragen betreffende het halen van een motorrijbewijs? Vul dan het contactformulier in en wij nemen spoedig contact met je op.

Bromfietsrijbewijs

Sinds het eerste kwartaal van 2010 is een bromfietsrijbewijs verplicht. Voorheen was alleen een theoriecertificaat voldoende. Vanaf 1 januari 2010 moet je dus 2 examens afleggen. Het praktijkexamen is dus nieuw. Deze hebben ze ingevoerd om het aantal ongelukken terug te dringen en de veiligheid te verbeteren. Er is een praktijkexamen voor de bromfiets en voor de brommobiel. Wanneer je het rijbewijs hebt gehaald voor de brommobiel mag je alleen in een brommobiel rijden. Heb je nog geen rijbewijs (categorie A of B) dan moet je het examen afleggen. Dit kan vanaf je 16e.
Wil je meer informatie? Of gelijk aanmelden? Vul dan het informatie aanvragen formulier in!
Wist je dat: Als je 15,5 jaar oud bent al theorie examen mag doen en wanneer je geslaagd bent deze 105 jaar geldig is? Vanaf je 16e mag je rijden en kan je zelfs binnen 1 week examen doen.

Het examen

In het examencentrum maak je eerst kennis met de examinator. Deze legt uit hoe het examen verloopt. Het praktijkexamen duurt 45 minuten.
Tijdens het examen rij je een route. Dit duurt ongeveer 25 minuten. Tijdens deze route word je beoordeeld op je verkeersdeelneming op de openbare weg. Tevens beoordeelt de examinator of je de bromfiets beheerst.
Het belangrijkste voor de examinator is of jij voldoende in huis hebt om veilig en zelfstandig aan het verkeer deel te nemen.