Rijschool Voordelig - Uitgeroepen tot het beste bedrijf in de regio!

40 duolessen

van € 1300,00 voor slechts € 999,00.

inclusief examen bij het CBR!

Rijschool Voordelig

Ben je opzoek naar een rijschool die goedkoop is en een hoge slagingspercentage heeft? Dan ben je nu op de juiste website. Rijschool Voordelig, zoals de naam al zegt, is voordelig en is de beste rijschool in de regio Roermond, Weert, Venlo, Venray en Geleen. Rijschool Voordelig is met de klem de rijschool voor Noord en Midden Limburg.

Diensten

  • Bromfiets, motor en auto
  • Theorie in 24 uur!
  • 2 to Drive
  • Rijlessen (ook met automaat)
  • Spoedcursus (10 dagen)
  • Bromfietsrijbewijs

Waarom kiezen voor Rijschool Voordelig?

Waarom zou je juist voor Autorijschool Voordelig kiezen in het enorme aanbod van rijscholen? Autorijschool Voordelig kenmerkt zich juist door de beste kwaliteit/prijs verhouding en is een van de rijscholen met het hoogste slagingspercentage. Autorijschool Voordelig is al negen keer op rij uitgeroepen tot de beste rijschool van Limburg.

Neem contact op

Rijschool Voordelig Sonja
Heystertbaan 38
6044 XW Roermond
T: 0475 - 32 28 72
M: 06 - 50 29 76 58

40 duolessen van € 1300,00 voor slechts € 999,00 euro inclusief examen bij CBR.

Wij zijn geslaagd!

Rijschool Voordelig - Beste bedrijf

Verkozen tot het "Beste bedrijf!"

Rijschool Voordelig is wederom verkozen tot het beste bedrijf in de regio Limburg. Zo heeft Rijschool Voordelig deze prijs voor de negende keer achter elkaar mogen ontvangen! Hier zijn wij natuurlijk bijzonder trots op. Dit succes hebben wij ook aan jullie te danken. Bedankt voor het actief plaatsen van jullie reacties op de website. Wij waarderen dit enorm!
De website Allebedrijvenin.nl heeft ons bekroond tot beste bedrijf. Allebedrijvenin is een lokale zoekmachine met het grootste bedrijvenregister van de regio. Op Allebedrijvenin vind je gemakkelijk alle bedrijven in jouw regio onder de betreffende rubriek. Ben je benieuwd naar de kwaliteit of service van een bedrijf? Bekijk dan de reviews die andere klanten hebben geschreven. En vergeet natuurlijk niet zelf een review te schrijven!