Rijschool Voordelig - Uitgeroepen tot het beste bedrijf in de regio!

40 duolessen

van € 1300,00 voor slechts € 999,00.

inclusief examen bij het CBR!

Rijschool Voordelig

Ben je op zoek naar een rijschool die goedkoop is én een hoog slagingspercentage heeft? Dan ben u nu op de juiste website beland. De naam zegt het al: Rijschool Voordelig is én voordelig én de beste rijschool in de regio Roermond, Weert , Eindhoven, Venlo, Maastricht, Heerlen en Geleen.
Kortom: Autorijschool Voordelig is dé rijschool voor Noord- en Midden-Limburg.

Diensten

  • Bromfiets, motor en auto
  • Theorie in 24 uur!
  • 2 to Drive
  • Rijlessen (ook met automaat)
  • Spoedcursus (10 dagen)
  • Bromfietsrijbewijs

Waarom kiezen voor Rijschool Voordelig?

Het aanbod aan autorijscholen is enorm. Waarom zou je dan juist voor Autorijschool voordelig kiezen? Autorijschool Voordelig kenmerkt zich door de beste kwaliteit/prijs- verhouding en is ook nog eens één van de rijscholen met het allerhoogste slagingspercentage. Autorijschool Voordelig is maar liefst negen keer op rij uitgeroepen tot de beste rijschool van Limburg!

Neem contact op

Rijschool Voordelig Sonja
Heystertbaan 38
6044 XW Roermond
T: 0475 - 32 28 72
M: 06 - 50 29 76 58

40 duolessen van € 1300,00 voor slechts € 999,00 euro inclusief examen bij CBR.

Wij zijn geslaagd!

Verkozen tot het "Beste bedrijf!"

Autorijschool Voordelig is wederom verkozen tot het beste bedrijf in de regio Limburg. Rijschool Voordelig heeft deze prijs onlangs maar liefst voor de negende keer achter elkaar mogen ontvangen. Wij zijn hier natuurlijk bijzonder trots op! Dit succes hebben wij ook aan jullie te danken. Wij bedanken al onze cursisten voor het actief plaatsen van jullie reacties op onze website. Wij waarderen dit enorm!
De website Allebedrijvenin.nl heeft ons bekroond tot beste bedrijf. Allebedrijvenin is een lokale zoekmachine met het grootste bedrijvenregister van de regio. Op Allebedrijvenin vind je gemakkelijk alle bedrijven in jouw regio onder de betreffende rubriek. Ben je benieuwd naar de kwaliteit of service van een bedrijf? Bekijk dan de reviews die andere klanten hebben geschreven. En vergeet natuurlijk niet zelf een review over onze autorijschool te schrijven!
Rijschool Voordelig - Beste bedrijf